Veluwetransferium Posbank

We heten je graag van harte welkom in Veluwetransferium Posbank te Rheden!

Een prima begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park Veluwezoom. Het ligt bij Rheden, ten oosten van Arnhem.

Bekijk de mooie expositie, de leuke winkel en de gezellige tekenhoek in Bezoekerscentrum Veluwezoom. In de kinderkuil kunnen kinderen verkleed als wild zwijn spelen en lekker lui op hun rug naar informatieve filmpjes kijken.

Voor een hapje en een drankje loop je door naar Brasserie Veluwezoom, waar je met mooi weer heerlijk buiten zit. Er is een nieuwe speeltuin vol gevarieerde speeltoestellen, geschikt voor alle kinderen, en aan het begin van de groene wandelroute (schaapskooi) vind je in het bos een klim- en klauterpad. Wil je meer weten over recreatie in Nationaal Park Veluwezoom of fietsen, steps e.d. huren, ga dan naar het VVV-Agentschap in hetzelfde gebouw. 

Mooie tuin en Bijenstal
Kom je vanaf het station of de parkeerplaats aanlopen, dan zie je ook de educatieve tuin van Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie (IVN) al liggen. De tuin is vrij toegankelijk, evenals de naastgelegen Bijenstal.

Hier zijn we gevestigd en vanuit dit bijzondere gebouw verzorgen wij een groot deel van onze activiteiten in het Nationaal Park Veluwezoom. Naast ons organisatiebureau is er ook de VVV & Fietsverhuur gevestigd, het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Brasserie Veluwezoom en de educatieve tuin van het IVN


Op verzoek komen wij ook naar andere locaties in Nederland of daarbuiten om activiteiten te verzorgen. 

Openingstijden van Veluwetransferium Posbank:
Buiten de schoolvakanties geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur. Tijdens schoolvakanties ook op maandag.

Loop binnen voor:
tips en advies
georganiseerde activiteiten
activiteiten om zelf te doen
kinderfeestjes
wandelroutes
fietsroutes
ATB- en ruitervergunningen
cadeautjes
vergaderruimte


Twitter